• darten-bewegende-animatie-0008

  Zaterdag 17 december 2016 zal de zesde editie van het C.V.V.O. - Darts Championship worden georganiseerd in de kantine van C.V.V.O.

  De aanvangstijd zal rond de klok van 11.00 uur zijn. De inleg is € 7,50 per deelnemer (dit is exclusief consumpties, maar inclusief diverse snacks tussendoor). Tussen de middag zorgt de organisatie voor soep en broodjes voor elke deelnemer (dit is inbegrepen bij het inleggeld).

  We kunnen maximaal 32 darters mee laten doen, dus aarzel niet te lang om je aan te melden. Alle teams zijn in principe vrij, dus dat kan geen belemmering zijn om je aan te melden voor dit dart-spektakel. Je kunt je aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier.

  Oproep aan de voetballende leden (senioren, JO19- en JO17-junioren): we willen jullie vragen om je toch aan te melden ondanks het feit dat je wellicht toch moet voetballen. Mocht dit zo zijn, dan is het voor de organisatie duidelijk dat jullie toch niet kunnen deelnemen.

  Na de eerste ronde gaan de nummers 1 en 2 van elke poule door naar de 'Winnaarsronde', de nummers 3 en 4 gaan door naar de 'Verliezersronde'.

  De poule-indeling gaan we ter plaatse loten.

  Onderstaand nog even wat extra informatie over het toernooi:

  • Bij voorkeur 8 poules van 4 darters;
  • De nummers 1 en 2 van de poules gaan door naar de 'winnaarsronde', de nummers 3 en 4 gaan naar de 'verliezersronde';
  • De wedstrijden in de poule gaan om 'best-of-3 legs', in de winnaarsronde gaan de achtste finales en kwartfinales om 'best-of-5 legs', halve finales gaan over 'best-of-7-legs' en de finale gaat over 'best-of-9-legs';
  • De wedstrijden in de 'verliezersronde' gaan om 'best-of-3-legs'. Voor de winnaar van de 'verliezersronde' is er ook een beker !!!!
  • Duurt een leg te lang, dan grijpt de scheidsrechter bij het bord in. Hij of zij bepaalt wanneer er 'gebullt' gaat worden;
  • Is een speler niet op tijd aanwezig bij het wedstrijdbord, dan volgt automatisch een 2 - 0 nederlaag in legs;
  • Per gewonnen leg ontvang je punten, dus met een 2 - 1 nederlaag krijg je toch 1 punt, de winnaar krijgt uiteraard twee punten;
  • Wij gaan als organisatie er vanuit dat iedereen op een sportieve wijze aan het toernooi deelneemt, zodat iedereen kan genieten van een leuke en sportieve dartdag;
  • De organisatie gaat er vanuit dat elke deelnemer ook een aantal wedstrijden telt;
  • 180 gooien is een gratis consumptie van C.V.V.O. aan de bar.

  Tevens zijn we op zoek naar een 'Lemster George Noble' voor de finale, of te wel de bekende Master Caller van de PDC. Deze enthousiaste omroeper mag zich ook aanmelden via het Aanmeldformulier door bij de laatste vraag Master Caller in te voeren.

  Sjoerd de Vries
  Jan Jacob Dijkman
  Tom Meijer
  Michiel Drenth
  Mark Verhoeff
  Peter Koehoorn

  Inschrijfformulier:

  [contact-form-7 id="39998" title="Dart"]