• Zaterdag 10 juni 2017: familiedag C.V.V.O.

  De afsluiting van het voetbalseizoen willen wij zowel voor de jeugd als de senioren weer gezamenlijk houden. Zowel de leden, jong en oud, als de rest van de familie willen wij van harte uitnodigen om gezamenlijk het seizoen af te sluiten.

  Voor alle leeftijdscategorieën van de kabouters t/m de C-junioren is er een eigen mixtoernooi. Voor dit mixtoernooi worden de teams op zaterdagmorgen ter plaatse ingedeeld (er is dus geen mogelijkheid om eigen teams in te schrijven). Wel dienen de spelers zich aan te melden voor het mixtoernooi !!

  Voor de senioren, de A- en B-junioren en de spelende vrouwen van C.V.V.O. is er een apart mixtoernooi, waaraan naast spelende leden ook broertjes, zusjes, vaders, moeders, pake’s en beppe’s en vrienden en kennissen aan mee mogen doen. U hoeft niet persé actief mee te doen, aanmoedigen en genieten van het voetbalspektakel op ons sportpark mag natuurlijk ook.

  Tevens streven we er weer naar om een aparte vrouwenpoule op te zetten (mits er voldoende animo en aanmeldingen binnenkomen bij de organisatie).

  Het mixtoernooi voor iedereen start om 11.30 uur (verzoek aan alle spelers om uiterlijk 11.00 uur aanwezig te zijn). Tussen het voetballen door zullen er voor de jeugd een aantal activiteiten worden georganiseerd, zo komt traditiegetrouw een clown langs om de jongste jeugd te vermaken met zijn komische trucs.

  Rond 16:30 uur sluiten we het toernooi af. Daarna begint het eten en is er muziek. De muziek wordt verzorgd door een DJ.

  Het eten wordt wederom verzorgd door slagerij Koopmans die op verschillende bakplaten de lekkernijen gaat bakken.

  Voor het eten hoeft u zich NIET op te geven, echter dient U zich wel aan te melden voor de verschillende mixtoernooien. Dit om een goed inzicht te krijgen hoeveel mensen er mee willen doen.

  Aanmelden graag voor 27 mei 2017 en kan via het papieren exemplaar dat aan elk spelend lid is uitgedeeld of door een mail te sturen naar familiedag@cvvo.nl. Het papieren exemplaar is hier ook te downloaden.

  Voor het mixtoernooi van de senioren en de A- en B-junioren is het mogelijk om eigen teams aan te melden. Dit geldt ook voor het mixtoernooi voor vrouwenteams (let op: deze teams worden door de organisatie aangewezen om een aantal wedstrijden te fluiten, onderling zal bepaald worden welke speler/speelster dit gaat zijn).

  Aanmelden hiervoor kan door een mail te sturen naar familiedag@cvvo.nl met hierin vermeld een teamnaam en alle namen van de spelers (inclusief geboortedatum van elke speler/speelster en (indien van toepassing) vermelding van welke vereniging hij/zij lid is en in wat voor team hij/zij normaliter actief is)