• Patatloop

  Zaterdag 6 januari is de eerste datum in het nieuwe kalenderjaar waarop er activiteiten bij CVVO staan ingepland. Vanaf 12.30 uur kunnen de C- en D-junioren en E- en F-pupillen van CVVO de oliebollen uit het jonge lichaam rennen tijdens de patatloop.
   
  Afhankelijk of de weersomstandigheden het toelaten, lopen al deze voetballers een route door een deel van Lemmer-Noord. Na het voltooien van deze route staat er voor iedereen een bak patat klaar.
   

  Snertloop

  ‘s Middags is het de beurt aan alle senioren, dames en junioren om de champagne, bier, wijn en overige lekkernijen proberen eraf te lopen. Om 14.30 uur is de jaarlijkse snertloop georganiseerd met een route van ongeveer zeven kilometer. Na afloop is er voor iedereen heerlijke snert te verkrijgen. Aanwezig zijn om 14.15 uur.
   

  Nieuwjaarsreceptie

   Om 16.30 uur is het tijd voor de nieuwjaarsreceptie, die wordt geopend door voorzitter Wim Brugman. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen terugkijken en -spreken op een voor vele teams succesvol 2016 en wordt er vooruit gekeken op een (wellicht) nog succesvoller 2017.