• AAN ALLES KOMT EEN EIND!

   

  Na de thuiswedstrijd van CVVO 1, tegen Oudehaske, heb ik de toen aanwezige selectiespelers en kaderleden meegedeeld om aan het einde van het lopende seizoen te stoppen met de werkzaamheden, betrekking hebbende op de A selectie, inclusief CVVO 1.

  Hoewel mijn vrouw, Trijnie, daarbij niet aanwezig was en dit ook niet met zoveel woorden is meegedeeld mag het duidelijk zijn, dat na tientallen jaren wassen van de selectiekleding, dit met ingang van het nieuwe seizoen, anders moet worden ingevuld.

  Met heel veel plezier hebben wij altijd voor “onze jongens” van de A selectie klaar gestaan.

  Natuurlijk ook wel eens met de gedachte van “Waar zijn we nu mee bezig”, maar gemiddeld weg ging het allemaal prima. Op tijd even de mannen uitleggen, dat het soms net eventjes wat anders moet.

   

  Een heel regiment van trainers, maar ook spelers hebben de laatste 30 jaar ons leven mede invulling gegeven. Daar zijn we iedereen zeer erkentelijk voor. Maar zoals eerder benoemd, aan alles komt een eind.

  Zaterdags ben ik uiteraard op het sportpark te vinden om diverse (jeugd) wedstrijden te bekijken.

  ’s Middags ga ik zoveel mogelijk ons vlaggenschip volgen.

   

  Wanneer iemand dit leest en nieuwsgierig is geworden, wat deze taak inhoudt, schroom niet en informeer bij Floor Tuinstra (sportzaken@cvvo.nl) over de inhoud van deze functie.

   

  Cor en Trijnie Koehoorn