• Aftrap nieuwe seizoen samenwerking sc Heerenveen (2018-2019)

  Zoals je waarschijnlijk al wist is C.V.V.O. partner van sc Heerenveen. Onze club doet namelijk mee aan het Sportief Partnership. Speciaal voor deze samenwerking heeft sc Heerenveen een uitgebreid programma (Clubplan) samengesteld voor het nieuwe seizoen, vol met voetbalacties en -activiteiten. Wij denken dat hier voor iedereen van onze club wel iets leuks tussen zit!

  sc Heerenveen komt bijvoorbeeld langs bij onze club voor een voetbaldag, met een clinic voor onze jeugd en een workshop voor onze trainers. Daarnaast mogen onze teams met flinke korting met een teamuitje naar een wedstrijd van sc Heerenveen. En zo is er nog veel meer! (Vrijwilligersavond, Sponsoravond, enz.)

  H1: Aftrap

  Afgelopen zondag (26 augustus) was de aftrap van het nieuwe seizoen met alle partnerverenigingen. Hier hebben wij de planning voor het nieuwe seizoen ontvangen. Een groot deel van de acties en activiteiten is namelijk al ingepland, dus die kan iedereen alvast in de agenda zetten. Zo weet iedereen precies waar hij/zij aan toe is, wel zo handig!

  Een aantal andere activiteiten moeten wij zelf nog inplannen, dus die planning krijgen jullie binnenkort. Ook de praktische informatie over aanmelden e.d. volgt later. Maar langs deze weg willen wij het Clubplan alvast delen met iedereen die betrokken is bij C.V.V.O. Er is voor ieder wat wils, zowel voor onze spelers als ook voor onze vrijwilligers, sponsors en supporters. Iedereen mag meedoen!

  H1: Ondersteuning

  Wij worden bij de acties en activiteiten uit het Sportief Partnership ondersteund door Clubplan Nederland. Zij zullen ons oa helpen bij de promotie van de acties en activiteiten en de administratie e.d. die daarbij komt kijken (aanmeldingen, betalingen enz.). Dit bespaart onze vrijwilligers veel werk en bovendien loopt alles hierdoor ook nog eens soepeler. Uiteraard zijn hierover van tevoren goede afspraken gemaakt met Clubplan Nederland. Deze zijn vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

  H1: Clubplan 2018-2019

  Hieronder vind je een overzicht van alle acties en activiteiten uit het Sportief Partnership. Zit er iets leuks voor jou tussen? Bijvoorbeeld een uitje met jullie team of familie? Zet dit dan alvast in je agenda! Bijvoorbeeld de eerste Kaartverkoopactie, voor de wedstrijd van sc Heerenveen tegen ADO Den Haag (29 september, 18:30).

  Kijk voor meer informatie op https://cvvo.clubplan.nl/