• Avondvierdaagse 2017

  De avondvierdaagse wordt dit jaar georganiseerd van maandag 12 juni tot en met donderdag 15 juni. Noteer deze data alvast in jullie agenda! De avondvierdaagse is bedoeld voor spelers uit de D-, E-, F- en mini-pupillen en de kabouters.

  Inmiddels zijn aan de leiders van de CVVO-teams de inschrijfformulieren uitgedeeld. Als er CVVO spelers mee willen doen die ouder zijn of als er ouders mee willen lopen, dan kunnen die hier het inschrijfformulier downloaden. Ook spelers die geen formulier van je leider hebben ontvangen, kunnen dit inschrijfformulier gebruiken.

  De wedstrijdsecretaris heeft inmiddels ervoor gezorgd dat er voor die week geen pupillenwedstrijden worden gespeeld door CVVO-teams, zodat iedereen ook aan de avondvierdaagse deel kan nemen !!

  Onderstaand de regels die door de organisatie zijn opgesteld:

   

  De middag start op maandag en dinsdag bij Het Baken aan de W. Hofstraat om 16.00 uur, woensdag om 13.30 uur.

  De avondlopers moeten op maandag en woensdag om 18.15 op de ijsbaan aanwezig zijn. Op dinsdag om 18.15 uur op het parkeerterrein van CVVO
   

  Op donderdag moet iedereen om 18.15 uur op de ijsbaan aanwezig zijn.
   

  Wie een CVVO shirt of trainingspak heeft, graag aantrekken voor de club uitstraling.

  Daarnaast nog een aantal korte aandachtspunten:

  • Hou je aan de verkeersregels en respecteer de instructies van de verkeersregelaars. Groepen lopen aan de rechterkant van de weg
  • De maximale groepsgrootte is 30 personen. Zijn er meer dan dient de groep gesplitst te worden.
  • Alleen op de slotavond mogen we de gehele straat gebruiken achter de muziek aan. De andere dagen maximaal twee wandelaars naast elkaar.
  • Hou de route en start- en finishplaats schoon, afval in de vuilnisbak gooien en anders mee naar huis nemen.
  • Deelname is geheel op eigen risico