• We zijn op zoek naar pupil van de week!

  Voor de thuiswedstrijden van C.V.V.O. 1 zijn we op zoek naar diverse Pupillen van de Week.

  Speel je in de JO7, JO8, JO9 of JO10 bij C.V.V.O. ? Dan kun jij je nu aanmelden om een keer Pupil van de Week te zijn bij een thuiswedstrijd van C.V.V.O 1

  Wij verwachten je dan om 14.00 uur op ons sportpark, waarna jij je kunt melden in de nieuwe bestuurskamer. Je krijgt een speciaal Pupil van de Week-shirt of jack aan.

  Vervolgens mag je met de assistent-scheidsrechter van het 1e mee het veld op voor een warming-up en misschien mag je ook wel een balletje meetrappen met de wisselspelers.

  Vlak voor de wedstrijd meld jij je bij de scheidsrechter en de beide assistent-scheidsrechters en loopt vervolgens met de spelers het veld op. Je helpt bij de toss en vervolgens mag je de aftrap verzorgen en proberen een doelpunt te scoren bij de keeper van de tegenstander!!!

  Tijdens de wedstrijd mag je op de bank zitten bij de wisselspelers en de trainer. Ook mag je natuurlijk met je vriendjes gaan voetballen ??

  Na afloop van de wedstrijd mag je weer naar de nieuwe bestuurskamer en krijg je wat te drinken en een leuk aandenken aan deze middag als Pupil van de Week.

  Zou jij dit seizoen graag Pupil van de Week willen zijn? Mail dan naar secretariaat-jeugd@cvvo.nl .

  Vervolgens hoor je z.s.m. of en zo ja wanneer je Pupil van de Week bent in het seizoen 2017-2018.