• The CVVO voetbal challenge

  The CVVO voetbal Challenge is voor alle jeugdspelers en andere (senioren) leden van CVVO!

  In verband met het Corona-virus zijn alle wedstrijden tot en met maandag 6 april afgelast en zal er niet getraind worden. Afgelopen zaterdag was het eerste moment dat er geen voetbalactiviteiten waren. Dat zijn maar liefst 23 dagen tot de volgende berichtgeving over eventuele verdere maatregelen. Daarom start CVVO met CVVO voetbal Challenge, zodat spelers en andere leden van CVVO thuis allerlei voetbal uitdagingen kunnen aangaan.

  1. Elke dag een Challenge
  Iedere dag wordt er een nieuwe challenge gedeeld via de trainers, leiders en de Social-Media kanalen van CVVO. De eerste Challenge zal gedeeld worden op woensdag 18 maart.

  2. Film de Challenge
  Vraag iemand om jou te filmen terwijl je de Challenge uitvoert.

  3. Deel met je trainer
  Vervolgens stuur je de video op naar je trainer via de WhatsApp en verdien je punten. Er is een puntentelling commissie, bestaande uit Tjalling Bergstra hoofdtrainer eerste elftal CVVO, Floor Tuinstra bestuurslid voetbalzaken CVVO en Roelof de Wolde voorzitter CVVO. Deze commissie beoordeelt de oefening en noteert jouw punten in het klassement van The 18 Days Challenge.

  4. Maak kans op leuke prijzen
  De drie spelers uit de jeugdopleiding die de meeste Challenges hebben voltooid en die daarbij de meeste punten hebben behaald, maken kans op mooie prijzen.
  Wij zullen alleen Challenges uitwerken die overeenkomen met de richtlijnen en de maatregelen van de autoriteiten m.b.t. het Corona-virus. Dat betekent dat het voornamelijk individuele Challenges zijn die spelers thuis kunnen uitvoeren. Volg bij de deelname aan The CVVO voetbal Challenge altijd de richtlijnen van de autoriteiten en bepaal zelf of je wel/niet wilt deelnemen aan de verschillende Challenges.

  5. Mogelijk gaan we de ingestuurde filmpjes of een selectie hiervan te publiceren op Social Media en/of de website. Mocht je dit niet willen (wanneer jij minderjarig bent, overleg met jouw ouders), geef dit dan aan als je een filmpje instuurt.