• Christiaan de Vries voor stage TCIII bij CVVO

  Ik ben Christiaan de Vries, 44 jaar. Vanaf september start ik met een KNVB-opleiding UEFA C. Daar hoort ook een stageplek bij en ik ben heel blij dat ik dat bij jullie club mag komen doen! Jullie zullen mij dus binnenkort regelmatig zien rondlopen wanneer ik Ton en Nando assisteer. Met Ton heb ik ooit nog samen gevoetbald bij ONS, ik kijk dus erg uit naar deze samenwerking.

  Voetballen is al mijn hele leven mijn grote passie. Begonnen bij de jeugd RKVV Bakhuizen en bij de jeugd sc Heerenveen, vervolgens bij amateurclubs in het eerste van Bakhuizen, Balk en ONS Sneek. Voor de voetbalclub Tonego in Luttelgeest (waar ik woon) ben ik nu zo'n 7 jaar actief afwisselend als trainer en leider van de jeugd.

   

  Ik ben getrouwd met Rianne en we hebben 3 kinderen. Eén dochter zit op turnen en de rest zit op voetbal; ons gezin is dus vaak op het voetbalveld in Luttelgeest te vinden :-)

  Werken doe ik al jaren met veel plezier bij de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Ik geef leiding aan het team Tuinen & Dieren; samen zorgen we er dagelijks voor dat mensen een leuke dag uit beleven.

   

  Ik heb veel zin om bij CVVO aan de slag te gaan, tot snel!

   

  Groetjes van Christiaan