• CVVO geniet van heerlijke voetbalavond bij sc Heerenveen - PSV

  Tijdens het seizoen organiseren sc Heerenveen en CVVO veel leuke voetbalactiviteiten samen. Bijvoorbeeld de leuke Kaartverkoopactie van de afgelopen weken voor de wedstrijd tegen PSV. Daar is dankbaar gebruik van gemaakt, want afgelopen zaterdag zaten er maar liefst 122 spelers, vrijwilligers en supporters van CVVO op de tribune bij sc Heerenveen - PSV! 

  Iedereen heeft kunnen genieten van een heerlijke pot voetbal. De late gelijkmaker van PSV was natuurlijk jammer, maar dat mocht de pret niet drukken. Er hing een goeie sfeer in het stadion. Vooral de jongste deelnemers van onze Kaartverkoopactie keken hun ogen uit in het stadion. 
    

  Extra genieten
   

  Zoals je de afgelopen weken misschien gelezen hebt tijdens de Kaartverkoopactie, werden er door sc Heerenveen ook een aantal mooie VIP prijzen verloot onder de deelnemers van deze actie. Voor de winnaars hiervan werd het helemaal een speciale avond, zij werden namelijk als speciale VIP gasten ontvangen. Behalve de extra mooie plekken werd daarbij ook gezorgd voor een lekker hapje en drankje. Extra genieten dus!

  Voor in de agenda


  Met CVVO naar sc Heerenveen - NAC (12 mei)

  Wil je de volgende keer ook (weer) mee? Aan het einde van het seizoen organiseren CVVO en sc Heerenveen nog een leuke Kaartverkoopactie samen, voor de wedstrijd tegen NAC (zondag 12 mei, 14:30 uur). Zet die datum dus alvast in je agenda!

  Sponsorloop bij Abe Lenstra Stadion (1 mei)

  Op woensdagochtend 1 mei organiseert sc Heerenveen een grote Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion voor alle partnerverenigingen, waaronder CVVO. Deze actie is bedoeld voor de jeugdspelers uit de onderbouw (t/m Onder 13). Meer informatie volgt eind maart, maar het belooft een unieke belevenis te worden voor alle deelnemers! 

  Om mee te kunnen doen moeten we dan eerst nog wel op zoek naar sponsors voor de Sponsorloop. Deze actie start op zaterdag 23 maart. Dit gaat tegenwoordig veel gemakkelijker dan vroeger, want alles gaat digitaal.* Dit werkt allemaal erg eenvoudig, dus dat komt vast goed. Bovendien maak je dan kans op mooie prijzen!

  * Alle deelnemers krijgen een eigen actielink. Die mag je doorgeven aan iedereen die je maar wilt, bijvoorbeeld via WhatsApp. Via die link kunnen jouw sponsors zichzelf dan aanmelden. Dat is alles!