• CVVO pakt terecht 3 punten tegen VV Heeg

    Volgens de pupil van de week, Quinn de Vries, zou het 13-1 worden. Maar dat werd het zeker niet, CVVO kreeg wel bijna 13 kansen en Heeg eigenlijk maar 1. Maar na de wisselvallige voorbereiding met veel wisselende opstellingen was CVVO vandaag gelijk wakker. Ze begonnen de wedstrijd met de volgende opstelling Danny, Junior, Lammert, Marrin, Jelmer, Jorn, Jens, Erik, Lourens, Nick en Lars.

    In de 1e minuut was het al bijna gelijk raak maar het schot van Jens ging rakelings naast. Uit een mooie aanval werd Lars aangespeeld, die gaf de bal gelijk voor met links en Nick kwam met een goede loopactie voor zijn man. Helaas kwam zijn schot via de keeper op de paal. CVVO bleef door stormen en uit een corner volgde een scrimmage, waarbij Lars het overzicht hield en de bal terug legde op Jens, het schoot van Jens was hard maar ging net over. De volgende kans was voor Lourens, die alleen op de keeper af ging, maar die bleef goed staan en kijken en redde knap op de inzet van Lourens.

    Na een klein half uur spelen dacht CVVO op 1-0 te komen, maar de goal werd onterecht afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Helaas was de scheidsrechter wat te goedgelovig ten opzichte van de veel vlaggende grensrechter van Heeg. Tot overmaat van ramp scoorde Heeg gelijk uit de tegenaanval, de 1e kans en gelijk raak. Hierna waren de mannen van Ton Haarman wel even van slag. Maar dat duurde niet lang, want in de laatste 10 minuten voor rust, kreeg CVVO nog 3 kansen, met Lourens in een hoofdrol. Uit een vrije trap van Lourens schoot Nick net naast. Een andere vrije trap van Lourens werd uit het doel gebokst door de goede keeper van Heeg en tussendoor schoot Lourens ook net over vanuit een mooie volley.

    In de rust werd Jens gewisseld voor Robyn, waardoor Lars op het middenveld kwam te spelen en Robyn linksbuiten. CVVO ging meteen weer door met aanvallen en vanuit een voorzet van Junior kon Erik de bal helaas niet raken. Na een uurtje spelen kwam dan eindelijk de 1-1, Nick schoot koel raak. Uit een goede voorzet nam Nick de bal goed aan, maar kwam weer die keeper van Heeg tegen. CVVO kreeg een penalty na een overtreding op Nick, de reacties van spelers en begeleiding van Heeg waren zo heftig dat er een kaarten regen volgde. Ook de keeper van Heeg kreeg geel en toen Nick bijna klaar stond om te schieten kreeg de keeper nog een gele kaart en daardoor rood. Nick bleef rustig en maakte de 2-1.

    Aart en Jan Dirk kwamen nog in het veld voor Lourens en Junior en daarna gebeurde er eigenlijk niet zoveel meer. Nick kreeg in de laatste minuten nog een verdiende publiekswissel en zo kon Nino ook nog even invallen. Precies om 16:30 floot de scheidsrechter af en bleven de 3 punten terecht in (de) Lemmer.