• CVVO Patat- en Snertloop 2023

  Zaterdag 7 januari  2023 organiseert de inmiddels 75-jarige voetbalvereniging CVVO weer haar traditionele patat- en snertloop.

   

  Patatloop

  Op zaterdag 7 januari om 12.00 uur (aanwezig 11.45 uur) trappen we met onze jeugdleden (t/m de JO 15)  het nieuwe jaar af met de traditionele patatloop, ook broertjes en zusjes die (nog) geen lid zijn mogen hierin meelopen. Voor iedere deelnemer is er na afloop een bakje patat in de kantine.

  Na afloop van de patatloop zullen de topverkopers van de Grote Clubaktie in het zonnetje worden gezet en ook de kampioensteams van de najaarscompetities zullen dan worden gehuldigd.

   

  Snertloop

  Vervolgens komt om 14.30 uur (aanwezig 14.15 uur) de oudere jeugd aan bod voor de snertloop. Ook dit jaar kiest de organisatie voor de nieuwe route van de snertloop, en blijven we aan de CVVO-kant van de Rondweg. De deelname aan de snertloop staat open voor familie en gezinsleden van alle CVVO-ers vanaf de JO17.

  Op veler verzoek is er besloten om naast de reguliere route van 6,3 kilometer ook een korte route mogelijk te maken van 3,7 kilometer.
  Het record van 2018 staat op 88 deelnemers, het zou toch heel mooi zijn als we deze editie minimaal 100 deelnemers mogen verwelkomen (mede door ook een korte route aan te bieden). Voor elke loper staat er na afloop weer een overheerlijke kom met snert te wachten, naast het gegeven dat het eerste goede voornemen dan al op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar kan worden afgevinkt.

   

   

  Route 3,7 km :

   

   

  Route 6,3 km :

   

  Nieuwjaarsreceptie

  Na afloop van de snertloop is er een nieuwjaarsreceptie waarbij zo rond 16.30 uur het nieuwe voetbaljaar door onze voorzitter Roelof  feestelijk zal worden geopend.