• CVVO verliest van Balk: 0 - 2

    CVVO verliest van Balk: 0 - 2
    Op 28 oktober treedt CVVO voor de competitie aan in de uitwedstrijd tegen het uit de tweede klasse gedegradeerde Balk. Afgelopen zaterdag werd duidelijk dat het niveau van CVVO omhoog moet wil het daar kans maken. De Balksters waren afgelopen zaterdag heer en meester. De ploeg voetbalde gemakkelijk en bij balverlies gaf het CVVO geen centimeter ruimte waardoor CVVO de bal weer snel kwijt was. Voor rust creëerde CVVO vrijwel niets. Alleen Gerben Visser was dicht bij een doelpunt na een vrije trap van Jelmer Visser. De Balksters kregen meer kansen maar troffen herhaaldelijk de imposante doelman van CVVO, Tristan Boersma op hun pad. Tristan is terug gekeerd op het oude nest na avonturen bij SC Cambuur en ONS. Toch moest hij tweemaal vissen. Bij de 0 – 1 redde hij in eerste instantie nog knap, maar was Balk attent bij de rebound: 0 - 1. Het tweede doelpunt van Balk was een schitterend schot van buiten de 16 die in de winkelhaak plofte: 0 - 2.
    Na rust een zelfde spelbeeld: een oppermachtig Balk en CVVO dat maar niet aan voetballen toekwam. Balk verzuimde echter de score op te voeren, ook omdat de ingevallen doelman Lars Brouwer weigerde te capituleren. CVVO stelde daar niet veel tegenover. De enige kans ontstond na een prachtige aanval. Yannick Keetman stuurde Senne Heeres de diepte in die de bal voortrok op Aart Speerstra. Aart had het vizier echter nog niet op scherp en miste. Zo bleef de ruststand ook de eindstand.
    Onderschrift foto: Tristan Boersma bewaakt zijn doel met naast hem Jelmer Visser
    Dinsdag 29 augustus 20:00 uur treedt CVVO op het eigen sportpak aan tegen VV Delstrahuizen om vervolgens zaterdag 2 september om 14:30 uur aan het echte werk te beginnen: de bekerwedstrijd tegen NOK.