• Daniel Schmidt en C.V.V.O. na dit seizoen niet samen verder

  Het wordt vaker gezegd dan gemeend, maar in werkelijk goed onderling overleg hebben Daniël Schmidt en C.V.V.O. besloten na dit seizoen uit elkaar te gaan.

  Onder Daniël hebben wij het vorig seizoen uitstekend gedaan. Vooral de seizoenstart was net als de jaren daarvoor ongekend. Ondanks de slechte positie op de ranglijst van dit moment heeft dit besluit hier van beide kanten niets mee te maken. Sterker nog, wij vertrouwen er op dat wij dit seizoen gewoon aansluiting gaan vinden met de middenmoot, al zal het linker rijtje lastig gaan worden voor Daniël en zijn mannen. Alleen tegen Blauw Wit hebben we echt terecht verloren, in de andere wedstrijden zijn we absoluut niet weg gespeeld. Sterker, vaak hoorden we zelfs van de tegenstander dat wij te weinig hebben gekregen. We creëren genoeg kansen en het lijkt soms wel of elke kans tegen een doelpunt is. De kwartjes gaan vanzelf ook een keer onze kant op vallen. Zeker als de selectie weer op volle kracht komt.

   

  Afgelopen zomer hebben we echt wel wat aan kwaliteit ingeleverd en na een lastige voorbereiding (met blessures en vakanties) zijn we ook in het begin van het seizoen weer getart door het noodlot waardoor een aantal vaste krachten langdurig geblesseerd raakte. De invallers hebben hier goede invulling aan gegeven maar misten gewoonweg het geluk aan hun zijde. Een aantal bepalende spelers worden weer fit en dan moeten we zeker weer punten gaan pakken. Daar blijven Daniël en het bestuur van C.V.V.O. van overtuigd.

   

  In de JO-19 (hoofdklasse) loopt ook genoeg talent en ook in ons sterk verjongde 2e (reserve 1e klasse) zit nog veel potentieel. Dus ook voor de langere termijn zien wij ons vlaggenschip als een stabiele 2e Klasser.

   

  Inmiddels zijn we begonnen met het maken van een lijstje met kandidaten die wij gaan benaderen. Mocht je interesse hebben om op ons lijstje te komen, dan kun je mailen naar senioren-tc@cvvo.nl, we willen natuurlijk geen enkele goede kandidaat missen.