• Zaterdag 15 juni 2019: familiedag C.V.V.O.

  De afsluiting van het voetbalseizoen willen wij zowel voor de jeugd als de senioren weer gezamenlijk houden. Zowel de leden, jong en oud, als de rest van de familie willen wij van harte uitnodigen om gezamenlijk het seizoen af te sluiten.Voor alle leeftijdscategorieën van de kabouters t/m de JO15-spelers is er een eigen mixtoernooi.

  Voor dit mixtoernooi worden de teams op zaterdagmorgen ter plaatse ingedeeld (er is dus geen mogelijkheid om eigen teams in te schrijven). Wel dienen de spelers zich aan te melden voor het mixtoernooi !!

  Voor de senioren, de JO19 en JO17-spelers en de spelende vrouwen van C.V.V.O. is er een apart mixtoernooi, waaraan naast spelende leden ook broertjes, zusjes, vaders, moeders, pake’s en beppe’s en vrienden en kennissen aan mee mogen doen. U hoeft niet persé actief mee te doen, aanmoedigen en genieten van het voetbalspektakel op ons sportpark mag natuurlijk ook.

  Tevens streven we er weer naar om een aparte vrouwenpoule op te zetten (mits er voldoende animo en aanmeldingen binnenkomen bij de organisatie).

  Het mixtoernooi voor de senioren incl. JO19 en JO17-spelers, vrouwen en JO15 t/m JO10 start om 11.30 uur (verzoek aan alle spelers om uiterlijk 11.00 uur aanwezig te zijn), behalve voor de allerjongste spelers (JO9 t/m JO7 en kabouters). Voor deze allerjongste spelers begint het mixtoernooi om 12.45 uur (graag uiterlijk 12.15 uur aanwezig te zijn). 

  Tussen het voetballen door zullen er voor de jeugd een aantal activiteiten worden georganiseerd, zo komt traditiegetrouw een clown langs om de jongste jeugd te vermaken met zijn komische trucs. Rond 16:30 uur sluiten we het toernooi af. Daarna begint het eten en is er muziek. De muziek wordt verzorgd door een DJ. Het eten wordt wederom verzorgd door slagerij Koopmans die op verschillende bakplaten de lekkernijen gaat bakken. Voor het eten hoeft u zich NIET op te geven, echter dient U zich wel aan te melden voor de verschillende mixtoernooien. Dit om een goed inzicht te krijgen hoeveel mensen er mee willen doen.

  Aanmelden graag voor 13 juni 2019 en kan door een mail te sturen naar familiedag@cvvo.nl.  Voor het mixtoernooi van senioren, de JO19 en JO17-spelers  is het mogelijk om eigen teams aan te melden. Dit geldt ook voor het mixtoernooi voor vrouwenteams (let op: deze teams worden door de organisatie aangewezen om een aantal wedstrijden te fluiten, onderling zal bepaald worden welke speler/speelster dit gaat zijn). Aanmelden hiervoor kan door een mail te sturen naar familiedag@cvvo.nl met hierin vermeld een teamnaam en alle namen van de spelers (inclusief geboortedatum van elke speler/speelster en (indien van toepassing) vermelding van welke vereniging hij/zij lid is en in wat voor team hij/zij normaliter actief is)

  De organisatie is nog op zoek naar mensen die als begeleider van een team willen fungeren tijdens het mixtoernooi voor de JO7 t/m JO15-teams. Dit om te voorkomen dat er onderling wordt geruild (de beste spelers bij elkaar in een team komen) en te voorkomen dat de beste spelers (of beter gezegd de spelers met de grootste mond) altijd in het veld staan en nooit wissel zijn. 

 • Aanmeldformulier voor individuele aanmeldingen (dus niet voor compleet team)