• Fantastisch jubileumweekend met plezier voor jong en oud!

  Vrijdag 10 juni was het dan eindelijk zo ver. Na maanden voorbereiding de aftrap van wat een fantastisch jubileum weekend bleek te gaan worden.

  Vele leden, supporters, sponsoren, vrijwilligers en vertegenwoordigers van de KNVB en de gemeente waren aanwezig tijdens de receptie waar onder andere drie vrijwilligers in het zonnetje gezet werden.

  Van links naar rechts:

  Frans Schoot - benoemd als erewelp

  Wim Brugman - benoemd als lid van verdienste

  Sible Waaijer - benoemd als erewelp

   

  Na het officiele gedeelte trapten we af met de drie wedstrijden van oud spelers van CVVO 1 tegen oud spelers van vv Lemmer 1 in drie categorien (35+, 42+ en 48+).

  Foto credits CineMike

   

  Het programma op de velden werd afgerond door het derde van CVVO tegen het derde van vv Lemmer waarna we de avond afsloten met diverse muzikale optredens.

   

  Zaterdagochtend ging het programma verder met diverse voetbalactiviteiten op een zonovergoten sportpark de Rien. Gerben Visser en team vermaakte de jongste jeugd met diverse voetbal gerelateerde activiteiten en aansluitend et mixtoernooi voor de jongste jeugd.

  Om 12:00 uur was de aftrap van CVVO JO17-1 tegen sc Bolsward 17-1 die een spannende promotiewedstrijd tegen elkaar mochten uitvechten. Uiteindelijk won CVVO via strafschoppen en daarmee promoveren de mannen naar de 7e divisie.

   

  De middag werd afgesloten met het mixtoernooi voor de oudere jeugd en volwassenen terwijl de kids diverse versnaperingen konden halen op het "festival" terrein.

  Nadat alle voetbalschoenen aan de kant gezet waren, ging het feest los en hebben we een super gezellige avond gehad met diverse zangers en DJ's!

  Al met al een top weekend gehad met z'n allen!!