• Fysio Lemsterpark en CVVO gaan samenwerking aan

  Fysio Lemsterpark gaat op diverse vlakken aan CVVO support leveren. Fysiotherapeut Wopke Kuipers gaat de A-selectie ondersteunen en gezamenlijk werken we aan ideeën zoals het organiseren van adviesavonden voor blessurepreventie, tips over fysiotherapie en zorgverzekeringen en mogelijk inloopspreekuren voor de jeugd. Zodra alle voetbalactiviteiten weer volledig opgestart worden, komen we hierop terug.

  Bij fysio Lemsterpark kun je goed terecht voor fysiotherapeutische begeleiding en behandeling bij sportblessures. Binnen de praktijk is Wopke Kuipers één van de gespecialiseerde fysiotherapeuten in sportblessures en sportrevalidatie en het aanspreekpunt voor de voetballers van CVVO.

  Afhankelijk van de klachten en de leeftijd van de patiënt zal de verdere behandeling en begeleiding wordt uitgevoerd door de therapeut met de passende ervaring en expertise. Er zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten zoals Master kinderfysiotherapeuten, Master manueel therapeut en Master bekkenfysiotherapeut. Naast bovenstaande erkende specialismen zijn er bij ons ook fysiotherapeuten die zich toeleggen op het behandelen van een specifieke klacht of een specifiek gebied, zoals het behandelen van sportletsels, hoofdpijnklachten, klachten en aandoeningen rondom de schouder, elleboog, pols/hand, heup, knie en enkels.

  Om aan te melden kun je het contactformulier invullen op de website of contact opnemen via info@fysiolemsterpark.nl of 0514-563528.

    

  Hierbij de eerste tip m.b.t. vergoedingen van zorgverzekeringen.

   

  Vergoeding fysiotherapie

   

  Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Mocht je gebruik willen maken van fysiotherapie dan is het verstandig om bij de verzekeringsmaatschappij na te gaan welke mogelijkheden er zijn voor een aanvullende verzekering.  Voor bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappij de Friesland zijn er verschillende aanvullende pakketten waarbij 9,12, 20 of 36 behandelingen vergoed worden.

  Als er sprake is van een operatie, is er voor de eerste 20 behandelingen van het revalidatietraject, een aanvullende verzekering nodig. Bij geen recht op vergoeding, bij een basispakket, zijn de kosten voor eigen rekening. Een behandeling fysiotherapie kost bij fysio Lemsterpark 36 euro.

  Kinderen onder de 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen per jaar uit het basispakket.

  We geven geen gericht advies tav de zorgverzekeraar. We hebben voor 2021 met alle verzekeringsmaatschappijen, behalve CZ, een contract afgesloten. Voor verzekerden bij CZ betekent dat, dat er een deel van de behandeling wordt vergoed.