• Grote Clubactie 2019

  De Grote Clubactie is inmiddels alweer van start.

  Ook dit jaar doet CVVO weer mee! Natuurlijk willen we als club de 1169 verkochte loten van vorig jaar overtreffen!
  Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze vereniging, wat gebruikt zal worden voor de aanschaf van trainingsmateriaal voor de jeugd!

  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. CVVO werkt met een Eenmalige machtiging. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.
  Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

  Ook is het mogelijk om online loten te kopen via http://toolbox.clubactie.nl/actie/CVVO

  Daarnaast is CVVO vorig jaar voor het eerst gestart met de verkoop van Superloten. Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht, dus een verkoopwaarde van maar liefst €150,-. Deze loten kunnen verkocht worden aan sponsoren en lokale ondernemers. De verkoop van superloten geeft kans op het winnen van het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!
  Er zijn 7 Superloten beschikbaar, dus weet jij een sponsor of plaatselijke ondernemer die belangstelling heeft voor een Superlot, neem dan contact op met ondertekende!

  De Verkoopboekjes worden verstrekt via de trainers (Kabouters/JO7 t/m JO14). Is het boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Marjolein Bakker, Bosruiter 56. Ook kun je hier terecht voor nieuwe verkoopboekjes. De boekjes moeten uiterlijk 10 november ingeleverd zijn. Verkoop je meer dan 20 loten, dan ontvang je een gratis entreekaart voor een dagje uit en een 2e artikel gratis op masita.com! Alle informatie hierover is te vinden op de website van de grote clubactie, www.groteclubactie.nl
  Daarnaast zijn er prijzen te verdienen voor de lotenverkopers!
  Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op de hoofdprijs, een Nintendo Switch. Er zijn in totaal 154 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl
  Ook CVVO heeft net als vorig jaar prijzen beschikbaar voor de 5 beste lotenverkopers binnen CVVO, met als hoofdprijs kaarten voor een thuiswedstrijd bij SC Heerenveen!

  Dus doe ook dit jaar mee en help CVVO met het overtreffen van de 1169 verkochte loten van vorig jaar. Maak kans op mooie prijzen!
  Verkoop je een Superlot, heb je meteen een voorsprong van 50 verkochte loten en wordt jij misschien de beste lotenverkoper van CVVO! Jij zit dan dit seizoen bij je favoriete thuiswedstrijd van SC Heerenveen!

  Voor meer informatie:
  Marjolein Bakker
  Bosruiter 56
  Mob: 06 386 30 360