• Zaterdag 1 oktober gaat de Grote Clubactie 2017 weer van start.

  Zaterdag 1 oktoberer a.s. gaat de jaarlijkse Grote Clubactie weer van start. Een prachtige actie waarbij de kopers van de loten kans maakt op hele mooie prijzen en waarbij C.V.V.O. van elk verkocht lot maar liefst 80 % in de clubkas ontvangt.

  Dit seizoen nemen de D-, E- en F-pupillen weer deel aan de Grote Clubactie. Dit met natuurlijk als doel om zoveel mogelijk loten namens C.V.V.O. te verkopen.

  In 2016 hebben we met zijn allen 636 loten verkocht, wat een opbrengst opleverde van € 1.500,-. 

  Wat willen we gaan doen met de opbrengst ???

  Net zoals de afgelopen jaren willen we de opbrengsten besteden aan onze jeugdafdeling.

  Hoe gaat de verkoop van de loten in zijn werk...

  Elk lid ontvangt een boekje van zijn leider en/of trainer waarin hij of zij 25 personen in kan vullen die interesse hebben om een lot of meerdere loten te kopen namens C.V.V.O.  Het voordeel hiervan is dat de koper de Grote Clubactie machtigt om éénmalig het geld te incasseren van de rekening van de koper. Op het bankafschrift komt vervolgens het betreffende lotnummer van de koper te staan bij de omschrijving van de betaling. Het grote voordeel is, dat onze leden maar 1x bij de kopers langs hoeven en dat kopers niet contant hoeven te betalen.

  De beste verkopers worden in het zonnetje gezet ...

  Ook dit jaar worden wederom de 5 beste verkopers van C.V.V.O. beloond met een mooie prijs.

  HOOFDPRIJS -------    2 KAARTEN VOOR EEN THUISWEDSTRIJD VAN SC HEERENVEEN (in overleg met de organisatie en afhankelijk van de beschikbare wedstrijden)

  Prijs 2 t/m 5   --------   diverse prijzen uit onze C.V.V.O. - shop (www.cvvoshop.nl)

  Heb je het gehele boekje vol en wil je nog meer loten verkopen om kans te maken op bovenstaande prijzen ?? Stuur dan een mail naar Petra Boersma (ledenadministratie@cvvo.nl) zodat je een nieuw verkoopboekje kunt krijgen.

  Ook mogelijkheid om online Grote Clubactie-loten te kopen ...

  Behalve dat u aan de deur loten kunt kopen als C.V.V.O. - leden bij u aanbellen, is het dit jaar ook weer mogelijk om online loten te kopen voor de Grote Clubactie.

  Ga hiervoor naar online loten verkoop.

  Dit is perfect voor iedereen die C.V.V.O. een warm hart toedraagt. Ook leden kunnen hier natuurlijk hun loten bestellen.

  Help C.V.V.O. met het verkopen van de loten door het adres van de C.V.V.O. - teampagina te plaatsen op je Facebook-pagina en Twitter-profiel, zodat C.V.V.O. maximaal gebruik kunnen maken van het grote netwerk dat we samen hebben.

  De prijzen van de Grote Clubactie ...

  De hoofdprijs is dit jaar € 100.000,00. Daarnaast zijn er nog andere mooie prijzen te winnen. De trekking van de loten is op 8 december. De loten kosten € 3,00 per stuk. Hiervan is € 2,40 voor C.V.V.O.

  Namens C.V.V.O. alvast hartelijk dank voor het kopen van de loten en voor de verkopers ontzettend bedankt voor je inzet!