• Hernieuwde oproep PinksterPluim

  Beste CVVO-ers,

  Vorige week hebben een groot deel van onze grootveld-teams uit de jeugdafdeling hun beste beentje letterlijk voorgezet om de PinksterPluimen huis-aan-huis te verkopen.

  Tot op heden zijn er 700 van deze PinksterPluimen verkocht, ondanks dat een aantal wijken in Lemmer nog niet huis-aan-huis zijn benaderd (o.a. het Rienplan en de Lemstervaart).

  Wat houdt de PinksterPluim ook alweer exact in ?

  PinksterPluim is een boekje met 25 voordeel- en actiebonnen bij de bij u bekende winkels en horeca gelegenheden m et in totaal maar liefst honderden euro’s aan korting! En dit voor slechts € 5,- ..

  Deze PinksterPluim biedt CVVO u aan, in samenwerking met de plaatselijke middenstand en horeca !

  Heeft u nog geen PinksterPluim ?

  Was u niet thuis op het moment dat een CVVO-jeugdlid bij u aan de deur stond ? Of woont u in één van de wijken waar we nog niet zijn geweest ?

  Geen probleem: u kunt donderdagavond voor- en na de Algemene Ledenvergadering (aanvang 20.00 uur) in onze kantine uw PinksterPluim aanschaffen voor € 5,-. 

  Ook kunt u zaterdag a.s. de gehele dag in de kantine terecht om uw PinksterPluim te kopen.

  De volledige opbrengst van € 5,- is voor de clubkas van CVVO .. 

  Een mooie kans om uw favoriete voetbalvereniging te ondersteunen, maar het levert u zelf ook vele voordelen op en zelfs een extra kans op een mooie prijs ...

  Zaterdag a.s. na afloop CVVO 1 - Marum 1 trekking van de Staatsloten

  Iedere koper van een PinksterPluim maakt kans op één van de Staatsloten die worden verloot onder alle kopers.

  Hoe maakt u kans ? U maakt kans door het formulier op de achterzijde van de PinksterPluim volledig in te vullen en deze vervolgens zaterdagmiddag in te leveren in de kantine.

  Zaterdagmiddag na afloop van de laatste thuiswedstrijd van CVVO 1 (aftrap 14.30 uur) tegen Marum 1 trekt Notaris Pieter Alberda de winnende nummers.

  Het wordt zaterdag prachtig mooi (voetbal)weer, dus kom massaal naar de wedstrijd van onze hoofdmacht en maak gelijk kans op één van de Staatsloten. Een echte win-win-situatie voor iedereen ! 

   

  Graag tot ziens op de Algemene Ledenvergadering op donderdag en/of zaterdag a.s. op het voetbalveld !

   

  Met sportieve groeten,

   

  Activiteitencommissie CVVO