• Huis-aan-huis-actie CVVO

  Huis-aan-huis-actie CVVO: sponsorboekje voor 5 euro, honderden euro’s voordeel! 

  Op 23, 24 en 25 april verkoopt CVVO huis-aan-huis sponsorboekjes. De boekjes kosten 5 euro per stuk, maar leveren voor de koper honderden euro’s voordeel op. Dit lijkt misschien ongeloofwaardig, maar dankzij de sponsoring van Lemster winkeliers en Lemster horecaondernemers zit het boekje stampvol waardebonnen!! De bonnen uit het boekje kunnen worden ingeleverd bij winkels en horecabedrijven die meedoen. Zo wint iedereen: de club, de ondernemers en iedereen die een boekje koopt! De winkeliers en horeca sponsoren op deze manier niet alleen CVVO, maar ook de inwoners van Lemmer! De opbrengst van de boekjes, 5 euro per stuk, gaat naar de vereniging. 

   

  De boekjes kunnen ook met een app worden betaald

  Geen contant geld op zak / in huis als CVVO langskomt met de boekjes? Geen probleem! De verkopers van de club hebben een speciale QR-code bij zich van iDeal. Als je die code scant dan kun je het sponsorboekje betalen met je bank-app: wel zo gemakkelijk én veilig!

  CVVO is één van de eerste verenigingen die deze nieuwe toepassing gebruikt bij een verkoopactie. Zij worden hierbij ondersteund door Clubplan Nederland, die het de vereniging bij al hun actie zo gemakkelijk mogelijk maakt. Omdat de club het verdient! 

   

  Benieuwd hoe dit werkt? Probeer het uit en koop een sponsorboekje van CVVO!