• C.V.V.O. doet mee met Jeugdsponsoractie 2017 van POIESZ Supermarkten !!

   

  Doe mee met de Jeugdsponsoractie van Poiesz Supermarkten en steun C.V.V.O. door het kopen van je boodschappen bij de Poiesz aan de Verlaet in Lemmer !!

  De 'Poiesz - jeugdsponsoractie' vindt dit jaar plaats van maandag 6 februari 2017 tot en met zaterdag 1 april 2017. Hierdoor hebben wij een unieke mogelijkheid om extra geld binnen te krijgen voor onze vereniging.

   

  Hoe kun je geld verdienen voor C.V.V.O. met je aankopen bij de Poiesz?
  Steun jouw voetbalvereniging C.V.V.O. met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij iedere 10 euro aan boodschappen in de koker van C.V.V.O. bij de Poiesz supermarkt aan de Verlaet in Lemmer.
  Met de Jeugd Sponsor Aanbieding verdien je zomaar 10 Jeugd Sponsor Munten en met de Speciale Bakkerijaanbieding gaat het helemaal snel, hiermee verdien je 15 Jeugd Sponsor Munten voor de koker van C.V.V.O.

  Euro's voordeel voor de klant en sponsorpunten voor C.V.V.O. !

  Ook dit jaar mogen alle deelnemende verenigingen een zaterdag organiseren met allerlei activiteiten om zoveel mogelijk sponsormunten te verzamelen. C.V.V.O. mag op zaterdag 11 februari de actie aftrappen.

  Bijna de gehele dag zullen spelende leden van C.V.V.O. aanwezig zijn in de Poiesz-vestiging aan de Verlaet om de bezoekers te vermaken met diverse leuke activiteiten. Er zal dan door ons van 10.00 uur tot 15.00 uur een marktkraam worden bemand met speciale bakkerijaanbiedingen waarover nog lang in Lemmer en omstreken zal worden nagepraat.

  Behalve door uiteraard je boodschappen bij de Poiesz te doen kun je CVVO nog extra sponsormunten bezorgen door op ons te stemmen, waarbij je ook nog kans maakt op Poiesz waardebonnen.

  Stem dus vanaf 6 februari op CVVO op Facebook pagina;

  www.facebook.com/poieszsupermarkten

  De einduitslag wordt bekend gemaakt op vrijdag 7 april 2017 tijdens het Jeugd sponsor gala in Leeuwarden.