• Functie kantine

  De belangrijkste functie van de kantine van C.V.V.O. is het bieden van een ontmoetingsplek aan leden en andere gasten rond wedstrijden en trainingen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van een lekker bakje koffie, een sport/frisdrankje, een heerlijk koud biertje of een koude snack van achter de bar of een warme snack uit de keuken. Daarnaast is de kantine, net zoals in de nieuwe en oude bestuurskamer, de plek waar vergaderd wordt, cursussen, bijeenkomsten en (kampioens)feestjes worden gehouden.Sinds november 2011 beschikken wij over een prachtige uitgebreide kantine met prachtige uitzicht over ons hoofdveld en het D-veld, waarop onze kleinste jeugd hun wedstrijden speelt. Met deze uitbreiding is de kantineoppervlakte verdubbeld tot bijna 150 m².In de planning staat ook nog om de bar, de keuken, de wc's en de opslag uit te breiden/te vernieuwen. Wanneer deze zaken allemaal zijn gerealiseerd, hebben we een kantine waarin we nog tientallen mee vooruit kunnen.Sinds de uitbreiding van de kantine hebben we ook 2 platte TV-schermen aan de muur hangen, waarop de C.V.V.O. - Narrowcasting draait. Hierop komen onder andere alle uitslagen van de C.V.V.O. - teams voorbij van de laatste week en ook komen de (geupdate) standen van de standaardteams hierop voorbij.  Tevens lees je hierop de laatste nieuwtjes en andere nuttige informatie over C.V.V.O. en kun je via Twitter (#CVVO) je belevenissen of je mening laten weten. Tot slot leuk om te melden is dat hierin ruimte is gecreëerd voor sponsoren, is dit iets voor uw onderneming? Kijk dan hier voor meer informatie.

  Barvrijwilligers

  Om alle gasten van een natje en een droogje te voorzien hebben we een groot aantal vrijwilligers nodig voor de dinsdag- en donderdagavond en de zaterdagmorgen- en middag.Deze vrijwilligers schenken op de zaterdagochtend vanaf 8.00 uur een bakje koffie in voor de ouders van onze (jongste) jeugd, nemen de dinsdag- of donderdagavond voor hun rekening of tappen op zaterdag vanaf 13.00 uur het welverdiende biertje na de wedstrijd.C.V.V.O. is op zoek naar vrijwilligers die op de dinsdag- en donderdagavond of op de zaterdag een bardienst willen draaien. We willen een zo groot mogelijk aantal vrijwilligersbestand organiseren, zodat iedereen slechts 1 x in de 4 of 6 weken een dienst op zich hoeft te nemen.Voor de zaterdagmiddag zijn we op zoek naar personen die ervaring hebben of werkzaam zijn in de horeca. Vooral bij wedstrijden van het 1e is het in de rust en de 2 uur na de wedstrijd erg druk, en op deze momenten moet er 'geknald' worden om de omzet te draaien die mogelijk is.Mocht je geïnteresseerd zijn in een functie als barvrijwilliger, dan kan je jezelf melden bij Jan Dales via 06 - 23 93 25 45 of stuur een mailtje naar barcommissie@cvvo.nl.

  Gebruik maken van de kantine

  Als iemand een verzoek heeft om gebruik te maken van de kantine, dan kan dit verzoek worden ingediend via barcommissie@cvvo.nl of door Jan Dales te bellen via 06 - 23 93 25 45. Dit verzoek kan betrekking hebben op gebruik van de kantine rond een oefenwedstrijd, een reünie, een vergadering, een cursus, een kampioensfeest, een gezellige avond met het team/kader/commissie, etc??

  Openingstijden

  Maandag 19.00 uur - 23.00 uur (Alleen op klaverjasavonden)
  Donderdag 18.30 uur - 00.00 uur  
  Zaterdag 08.00 uur - 18.30 uur  

  Telefoon kantine:   0514 - 56 09 30

  E-mail:                  barcommissie@cvvo.nl