• Met C.V.V.O. naar het stadion! (za. 29 september)

  Zoals je misschien al wist is C.V.V.O. Sportief Partner van sc Heerenveen. Speciaal voor deze samenwerking heeft sc Heerenveen een uitgebreid programma (Clubplan) samengesteld voor onze club, vol met leuke voetbalacties en activiteiten. 

  Wij mogen bijvoorbeeld een paar keer per seizoen een leuk voetbaluitje aanbieden aan de spelers, vrijwilligers en supporters van onze club. Iedereen die betrokken is bij C.V.V.O. mag meedoen!

  Wil jij een keer samen met je (voetbal)vrienden of (voetbal)familie naar het stadion? Doe dan mee aan onze Kaartverkoopacties. Te beginnen met sc Heerenveen ADO Den Haag (zaterdag 29 september):

  Bestel hier je kaartjes: https://clubplan.nl/scheerenveen/kaartverkoopactie/cvvo

  Start eerste Kaartverkoopactie

  De eerste Kaartverkoopactie begint deze week. En we hebben direct een leuke wedstrijd om aan te bieden: 

  sc Heerenveen ADO Den Haag (zaterdag 29 september, 18:30)

  De nieuwe trainer van sc Heerenveen heeft bij de start aangegeven dat hij het belangrijk vindt dat het team het publiek vermaakt (link). En hoewel het resultaat tegenviel was de laatste thuiswedstrijd van sc Heerenveen (op het moment van schrijven) inderdaad een waar spektakel met veel doelpunten (tegen Feyenoord, 3-5). Dat belooft dus wat. 

  Bovendien is het tijdstip van deze wedstrijd (zaterdagavond, 18:30) erg geschikt voor een voetbaluitje voor jong en oud. Bijvoorbeeld als teamuitje na afloop van jullie eigen wedstrijd. Of als uitstapje met jullie gezin. Tijdens deze actie betaal je hiervoor slechts 10,- per persoon! 

  Bestel hier je kaartjes: https://clubplan.nl/scheerenveen/kaartverkoopactie/cvvo

  Wij wensen iedereen alvast veel plezier! 

  Voor elk kaartje dat besteld wordt via onze club doneert sc Heerenveen 2 in onze clubpot. Samen winnen we meer!