• Nieuws vanuit de JTC

   

  In de voorjaarscompetitie zullen er weer allerlei CVVO-teams opnieuw gaan worden ingedeeld in de diverse competities en klassen, de KNVB kijkt hierbij naar de behaalde resultaten in de najaarscompetitie. Dit zal doorgaans niet veel verassingen gaan opleveren. Zo zullen er helaas enkele teams naar een klasse lager degraderen, maar zullen er ook teams opstromen naar een hogere klasse.

  Enkele bijzonderheden die we kunnen noemen voor de voorjaarscompetitie :

  CVVO JO 8-1 gaat omhoog van 3e naar 1e klas, zij waren in de derde klasse oppermachtig en moeten nu met gemak de eerste klasse aan kunnen.
  CVVO JO 10-1 ; wordt een "nieuw" team in 2e klasse, dit was voor de winterstop het JO 11-3 team, dat zo in een passender competitie qua leeftijd uitkomt (eerstejaars)

  CVVO JO 10-2 ; wordt een "nieuw" team in 3e klasse, dit was voor de winterstop het JO 11-5, team, dat zo in een passender competitie qua leeftijd uitkomt (eerstejaars gemengd team)
  CVVO JO 11-3 ; team vervalt, wordt na de winterstop CVVO JO 10-1
  CVVO JO 11-5 ; team vervalt, wordt na de winterstop CVVO JO 10-2
  De benaming van de overige JO 11-teams wordt na de winterstop niet aangepast en blijft dus in de huidige nummering bestaan.

  CVVO JO 13-4 ; begonnen in 7x7 competitie, heeft inmiddels aanwas om 11x11 te kunnen spelen en gaat na de winter in de laagste klasse grootveld spelen.
  Met het oog op de balans in de JO 13-3 en 13-4 kunnen er tijdens de winterstop wijzigingen worden aangebracht in de onderlinge samenstelling van deze teams

  Met vriendelijke groet,

  JTC CVVO