• Nieuwsbrief JTC Augustus 2022

  Beste leiders/trainers van de diverse CVVO teams,

  Op 3 september a.s. begint ook voor de jeugdcompetities de bal weer te rollen, en starten de JO8 t/m de JO 19-teams met hun eerste wedstrijden, het programma hiervoor staat reeds op voetbal.nl.

  Deze week zullen de meeste teams ook beginnen met de trainingen, waarbij aangetekend dat kwaliteit van onze grasvelden op gespannen voet staat met de geplande trainingsfrequenties en de tijdelijke uitwijk naar het (onverlichte) C-veld. Te zijner tijd zullen we laten weten of alle geplande trainigen op de grasvelden zo door kunnen gaan, ook met het oog op de conditie van het C-veld in combinatie met de aanhoudende droogte.

  Helaas zijn er aan het begin van het nieuwe seizoen ook weer een aantal vacatures, waarbij er teams nog zonder leider en/of trainer zijn. Eind vorig seizoen zijn er veel vrijwilligers gestopt en is het ons niet gelukt om alle nodige posities te bemensen, de krapte op de arbeidsmarkt werkt hier helaas ook in het vrijwilligersaspparaat binnen onze vereniging door.

  Er zijn op dit moment vacatures voor de volgende functies:

  Trainer en leider(s) JO 8-2 Trainer en leider(s) JO 9-3 Trainer en leider(s) JO 11-5 Trainer en leider(s) JO 15-2 Trainer en leider(s) JO 17-2 Trainer en leider(s) JO19-2

  Graag vragen wij jullie hulp en suggesties voor het invullen van deze vacatures, kandidaten kunnen zich melden bij de Erik van der Zee (JO8 en 9) Marjolein Bakker (JO 11) Diedrik Kelderhuis (JO15) of Piet Meilema (JO17 en JO19).

  Nadrukkelijk het verzoek om deze nieuwsbrief in de team groepsapp te delen zodat we zoveel

  mogelijk mensen met deze oproep bereiken. Een vrijwilligersvergoeding voor kandidaat-trainers is

  -indien men dit doorslaggevend vindt voor de inzet- bespreekbaar.

  Als het goed is hebben inmiddels alle teams, waarvan de staf reeds ingevuld is, een mailbericht/groepsapp met startinformatie (teamleden, telefoonnummers en mailadressen, trainingstijden, trainingsschema etc.) gekregen, zo niet dan horen wij dit graag.

  Overigens is uit inventarisatie gebleken dat er nog veel materialen, met name sleutels en kleding, aan het eind van het vorige seizoen niet zijn ingeleverd, waardoor er nu tekort dreigt voor de “nieuwe” generatie. Dus graag je materialen alsnog inleveren als je komend seizoen niet meer actief gaat zijn als trainer/leider.

  De lockers zijn overigens weer door Richard en Siebolt gevuld, de nieuwe lockercodes worden door Richard (06-51526956) of Siebolt (06-49704216) persoonlijk op aanvraag via whatsapp verstrekt, deze heren zijn en blijven ook het aanspreekpunt voor overtollige, defecte en/of ontbrekende materialen.

  Nog ter info :

  Voor de KNVB-competite zijn de volgende jeugdteams ingeschreven : JO8 4 teams
  JO9 4 teams
  MO10 2 teams

  JO11 5 teams JO13 3 teams JO14 1 team JO15 2 teams MO15 1 team JO17 2 teams JO19 3 teams MO20 1 team

  Met maar liefst 28 jeugdteams en 8 senioren teams wordt het ook een hele uitdaging- lees onmogelijk- om het trainingsschema naar ieders wens rond te krijgen, met name op het kunstgras is het nu al gezellig druk, terwijl er ook nog teams toegevoegd en ingevuld moeten gaan worden.

  Met vriendelijke groet namens de Jeugdbestuur van vv CVVO

  Piet, Erik, Marjolien, Petra, Diedrik, Ankie en Johan

  PS

  Voor de JO 13 gelden er voor dit seizoen nieuwe spelregels; lees hier alles over op :

  https://www.knvb.nl/nieuws/districtsnieuws/66471/pilot-vernieuwde-spelregels-in-noord-en-west-i- voor-jo13-competitie