• Waar is de tijd gebleven van wedstrijdprogramma’s die wekelijks werden opgehangen in kastjes, her en der verdeeld in de Lemmer. En van die boekjes met wedstrijdformulieren die met de hand moesten worden ingevuld, velletjes carbon erachter voor kopietjes. Die tijd ligt ver achter ons. En komt nog verder achter ons te liggen nu de KNVB (en wij met hen) weer een belangrijke stap zetten in de communicatie met onze leden en supporters.

  Al geruime tijd vindt onze (leden-)administratie plaats in Sportlink. Vanuit die database gaan we steeds meer via mail, onze website en andere social media communiceren. Informatief, maar zeker ook meer en meer functioneel. En dan gaat het over zaken als programma’s, uitslagen, veldindelingen, kleedkamerindelingen en nog heel veel meer. Naast communicatie via onze site zullen er twee apps via de mobiele telefoon een belangrijke rol gaan spelen: de Voetbal.nl - app en de KNVB Wedstrijdzaken - app.

  Het is belangrijk dat je onderstaande informatie tot je neemt. We sturen deze informatie ook per e-mail aan alle leden en relaties die met een e-mailadres binnen onze administratie in Sportlink geregistreerd staan. Heb je deze mail niet gehad of krijg je hem binnenkort niet? Dan beschikken wij kennelijk niet over jouw actuele e-mailadres. In de eerste plaats in het belang van jezelf vragen wij je om je e-mailadres dan aan ons bekend te maken door een mailtje te sturen naar: ledenadministratie@cvvo.nl.

   

  De Voetbal.nl app

  Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams.

  Mocht je aflopen seizoen(en) al gebruik hebben gemaakt van de Voetbal.nl app, dan heb je onlangs met e-mail gehad waarmee je je opnieuw diende te registreren met het e-mailadres waarop je die e-mail hebt ontvangen.

  Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en registreren met met het e-mailadres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.

   

  De KNVB Wedstrijdzaken app

  Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres waar je deze mail op ontvangt. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

  Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je dit bericht hebt ontvangen? Neem dan even contact op met ons via ledenadministratie@cvvo.nl en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.

  Beide apps zijn te downloaden in de app store’s van IOS en Google.