• Pupil van de week gezocht

  PUPIL VAN DE WEEK PUPIL VAN DE WEEK PUPIL VAN DE WEEK PUPIL VAN DE WEEK

   

  Speel jij in de JO7, JO8, JO9 of train je in het nieuwe JO9-meisjesteam bij C.V.V.O? Dan zijn we op zoek naar JOU!!! Je kunt je nu aanmelden om een keer Pupil van de Week te zijn bij een thuiswedstrijd van C.V.V.O 1.

   

  Wanneer je Pupil van de Week mag zijn verwachten we je om 14.00 op ons Sportpark, waar jij je mag melden in de nieuwe bestuurskamer. Je krijgt een speciaal Pupil van de Week- shirt of jack aan.

   

  Vervolgens mag je met de assistent scheidsrechter van het 1e mee het veld op voor een warming-up en wie weet, mag je zelf ook even een balletje meetrappen met de wisselspelers.

   

  Vlak voor de wedstrijd meld jij je bij de scheidsrechter en de beide assistent-scheidsrechters en loopt vervolgens met de spelers het veld op. Je helpt bij de toss en daarna mag jij de aftrap verzorgen en natuurlijk proberen een doelpunt te scoren bij de keeper van de tegenstander!!!

   

  Tijdens de wedstrijd mag je op de bank zitten bij de wisselspelers en de trainer. Natuurlijk mag je ook lekker gaan voetballen met je vriendjes!

   

  Na afloop van de wedstrijd kom je weer terug in de nieuwe bestuurskamer en krijg je wat drinken en een gaaf aandenken aan deze middag waar jij Pupil van de Week mocht zijn!

   

  Zijn er nog vragen of ben je er al uit en lijkt het je leuk om ook Pupil van de Week voor het seizoen 2019/2020 te zijn meld je dan aan pupilvandeweek@cvvo.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

  Wedstrijdschema thuis CVVO 1:

   

   

  26 oktober

  CVVO – SWZ BOSO Sneek

  23 november

  CVVO - SVM

  14 december

  CVVO - Oeverzwaluwen

  1 februari

  CVVO - Workum

  15 februari

  CVVO - Tonego

  21 maart

  CVVO - Heerenveense Boys

  4 april

  CVVO - Oudehaske

  18 april

  CVVO - Heeg

  9 mei

  CVVO - SDS

  23 mei

  CVVO - Scharnegoum

   

   

  Sportieve groetjes namens C.V.V.O,

   

  Patricia Koehoorn