• Een aantal van onze teams spelen al in gesponsorde shirts. Zo is de hoofdsponsor van het eerste elftal Kuipers Funderingstechnieken B.V. Naast attentiewaarde voor u als bedrijf, is het voor de teams natuurlijk ook een extra motivatie en stimulatie. Er verzorgd bij lopen geeft alvast een eerste voorsprong op de tegenstander. Vooral bij de jeugdteams.

  De shirts worden gedragen tijdens de wedstrijden die de teams spelen. De trainingspakken worden tijdens de warming-up gebruikt. De tassen worden meegenomen naar de trainingen en de wedstrijden. Het te sponsoren team en de contractduur wordt in overleg met de sponsorcommissie vastgesteld.

   

  Heeft u interesse om met uw onderneming een C.V.V.O. – team te sponsoren? Of heeft jouw team nog niet een shirtsponsor, maar weet je wel een geschikte shirtsponsor?

  Ook is het mogelijk om behalve de voetbalkleding de trainingspakken, de tassen en/of de inloopshirts te sponsoren. Voor deze zaken wordt een offerte op maat gemaakt voor een potentiële sponsor. Neem dan (vrijblijvend) contact op met de sponsorcommissie van C.V.V.O. via sponsorcommissie@cvvo.nl.

  Onderstaand de prijzen voor shirtsponsoring voor het seizoen 2017 – 2018 (per categorie) (alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW !!) :

  Categorie Prijs per seizoen
  F – pupillen (JO-9) €    300,-
  E – pupillen (JO-11) €    300,-
  D – pupillen (JO-13) €    350,-
  C – junioren (JO-15) €    350,-
  B – junioren (JO-17) €    350,-
  A – junioren (JO-19) €    350,-
  MB – junioren (MO-17) €    350,-
  Senioren €    500,-

  Let op: voor een selectieteam (JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO13-1, JO11-1 en JO9-1) in bovengenoemde categorie betaalt u € 100,- excl. 21 % BTW extra

  Ook bestaat de mogelijkheid om met het gehele team presentatiepakken te verkrijgen. Hiervoor betaalt het lid een extra bijdrage van € 3,- per maand per speler en krijgt hiervoor het gehele seizoen met zijn / haar gehele team een presentatiepak (bestaande uit vest en broek met bedrukking teamnaam en C.V.V.O. – logo) in bruikleen. Ook bestaat de mogelijkheid om als team een uniform presentatiepak via C.V.V.O. te bestellen zodat het presentatiepak eigendom wordt van de speler (met bedrukking C.V.V.O. – logo) of om als sponsor voor een team presentatiepakken aan te schaffen, neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie van C.V.V.O. via sponsorcommissie@cvvo.nl.