• Terugblik en komend seizoen 1e elftal

  Als liefhebber van sport en in het bijzonder voetbal heeft het Corona virus natuurlijk een hele vervelende invloed gehad op het afgelopen seizoen. Het abrupte einde had best veel gevolgen. Clubs die op kampioenskoers lagen zagen hun kans op de schaal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Spelers die aan hun laatste seizoen bezig waren, die niet op gepaste wijze afscheid konden nemen van hun geliefde sport of club. Geen gezellig samenzijn op het sportcomplex of in de kantine. En vooral het samenzijn met het team, het creëren van het groepsgevoel, het toewerken naar prestaties, heb ik heel erg gemist.
  Afgelopen seizoen is sportief gezien wisselend verlopen. Goede reeksen werden afgewisseld met onnodige verliespunten. Wel heb ik de sfeer en de bereidwillig binnen de groep enorm gewaardeerd. Dit is ook een super goede basis om komend seizoen op verder te bouwen.
  Helaas hebben een aantal spelers aan gegeven om CVVO aan het einde van dit seizoen te verlaten. Sieger, Redmer, Arjan, Cuincy, Branko en Rutger zullen komend seizoen geen deel meer uitmaken van de A-selectie. Ik wil ze ontzettend bedanken voor hun inzet voor CVVO en heel veel succes wensen bij de verdere stappen die zij maken.

  Het goede nieuws is dat we voor komend seizoen onze selectie mogen versterken met Danny Burgers. Danny is voor de meeste CVVO-ers een oude bekende. Hij heeft besloten, om na een uitstap naar Sneek Wit Zwart, weer terug te keren op het oude nest. Bij CVVO zal hij de strijd aan gaan met Nando en Merlijn, om te bepalen wie het doel mag gaan verdedigen komend seizoen.
  Nog een oude bekende is Patrick Lip. Patrick gaat komend seizoen de A-selectie versterken als speler/assistent trainer. Hij zal op de dinsdagen en donderdagen mij en René assisteren bij de trainingen en daar waar nodig proberen inzetbaar te zijn op de zaterdagen.


  Ik wil zowel Danny als Patrick alvast heel veel plezier wensen komend seizoen.

  Tot slot wil ik alle supporters en sponsoren enorm bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid het afgelopen seizoen. Het is als speler en als trainer een geweldige belevenis om je gesteund te voelen door zo’n grote groep mensen, tijdens wedstrijden. Wij gaan er voor strijden om jullie komend seizoen weer te laten genieten langs de kant.

  Geniet allemaal van jullie vakantie en tot gauw.
   

  Met sportieve groet,

  Tjalling Bergstra
  Hoofdtrainer CVVO 1