• Ton Haarman verlengt contract als hoofdtrainer CVVO

  Het bestuur van CVVO en Ton Haarman zijn het eens geworden om zijn contract met minimaal één seizoen te verlengen voor seizoen 2024 - 2025. Gedurende dat seizoen wordt bepaald of het dan nog een jaar wordt verlengd.

  Ton, inmddels bezig aan zijn tweede seizoen bij CVVO, heeft een goed eerste seizoen achter de rug met een uitstekende vierde plaats in de 3de klasse A. Dit seizoen zijn de prestaties nog wat wisselvallig, maar alle partijen hebben er meer dan vertrouwen in, dat Ton samen met zijn staf en de selectie een mooie groei en resultaten gaan leveren zowel in het huidige als wel in het nieuwe seizoen.

  Het bestuur van CVVO is zeer verheugd met de verlenging van Haarman. "Het feit dat de spelers bijna unaniem nog een seizoen met Ton willen werken is voor ons een belangrijke reden en bevestiging om het contract met een jaar te verlengen!”

  Haarman: “ik ben enorm blij met mijn contractverlenging. Onze selectie heeft nog zoveel potentieel met een uitstekende mix van ervaren spelers en jonge aanstormende talenten, dat ik daar met heel veel plezier en ambitie nog minimaal een seizoen trainer van wil zijn!”

   

   

  VLNR: Floor Tuinstra (Technische Zaken) en Ton Haarman (Hoofdtrainer)