• Tristan Boersma en Hugo van Asch terug naar CVVO

  Op donderdag 8 juni 2023 heeft CVVO het seizoen afgesloten en afscheid genomen van spelers Lars Rottine, Hedzer Bergstra, Thomas Miedema, Jan Dirk van Looy, Wilco Stremler, Danny Burgers en Merlijn van Dijk. Daarnaast hebben van de staf Folkert Verbeek, Cor en Trijnie Koehoorn afscheid genomen. Vanaf deze kant nogmaals dank voor jullie inzet voor CVVO!

   

  Tristan

  Komend seizoen keert keeper Tristan Boersma (22) terug op het oude nest. Tristan heeft tot zijn 13e bij CVVO in de jeugd gespeeld om vervolgens bij Cambuur het doel te verdedigen. Afgelopen drie seizoenen keepte Tristan bij ONS Sneek. In het dagelijks leven is Tristan kok bij een Italiaans restaurant bij familie in Elburg. Afhankelijk van zijn werkzaamheden in Elburg gaat Tristan op zoek naar de beste balans met voetbal. Dit betekent, dat hij niet altijd beschikbaar is. In overleg met TC en hoofdtrainer Ton Haarman is besloten om te kijken naar de mogelijkheden, die er komend seizoen zijn.

   

  Hugo

  Hugo (16) keert terug bij CVVO, nadat hij bij SC Heerenveen en PEC Zwolle in de jeugd heeft gespeeld. Hugo (broertje van selectie speler Abel) wil bij CVVO het plezier terug vinden en kijkt uit naar zijn come back bij CVVO. Afgelopen maanden heeft Hugo al een aantal keren mee getraind en daar heeft hij een positieve indruk achtergelaten.

   

  Namens de TC zijn we ontzettend blij, dat Tristan en Hugo weer bij CVVO gaan spelen.

   

  Floor Tuinstra

  Meine Jolle Gaastra