• Uitgevlogen vogels keren terug naar het vertrouwde nest

  Zoals veel sportverenigingen heeft ook CVVO ieder seizoen weer te maken met mutaties in het ledenbestand. Zo kunnen we ??met name in de de kabouterafdeling- gelukkig elk jaar weer jonge voetbaltalenten verwelkomen, maar stoppen er - met name in de JO19 en senioren- ook weer doorknede en doorwrochte talenten vanwege studie, ouderdom of blessureleed.

  Elke nieuwe aanmelding verwelkomen we natuurlijk met een glimlach, zoals we bij elke afmelding vaak een traantje wegpinken, afscheid nemen is niet altijd even leuk.

  We zijn dan ook heel verheugd met het bosje aanmeldingen, dat we deze week mochten ontvangen van onze drie verloren zonen. Als kabouters begonnen zijn hun eieren in de nesten van  Alex Voerman en Sible Waaijer gelegd, en deze mannen hebben ??vergeef het hun maar snel- tijdens het broeden deze eieren stiekem van een blauw wit DNA-gen voorzien.  Toen deze eieren  op het punt stonden uit te komen zijn ze in de broedmachines van Heerenveen en Flevo Boys terecht gekomen, alwaar deze vogels al heel snel uit hun ei zijn gekropen en flink mochten rondfladderen.

  Met een schat aan voetbal-ervaringen komen ze nu terug  op hun oude nest en daar zijn wij als CVVO natuurlijk erg blij mee. 

  Zo mogen we Senne Heeres na 5 jaar weer verwelkomen , hij speelde eerder voor SC Heerenveen en Flevo Boys, en natuurlijk ook zijn broertje Tije Heeres, die na 4 jaar afwezigheid bij dezelfde clubs nu het Flevo Boys rood verruilt voor het CVVO blauw. In zijn F4/E2/E1- tijd heeft Tije  zich destijds onsterfelijk gemaakt met de bizarre gewoonte om vaak drie doelpunten per wedstrijd te maken, de roemruchte Trije fan Tije, we gaan ze weer meemaken??.

  Last but not least kwam ook Merlijn van Dijk weer terug op het nest, na een aantal jaren het doel bij Flevo Boys te hebben verdedigd.

  We heten deze "herintreders" van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat ze met veel plezier met hun "oude" maten straks het nieuwe seizoen of al eerder van start zullen gaan.