• U kunt nog altijd C.V.V.O. steunen met € 15,- per verlengde of nieuw aangemelde seizoenkaart van SC Heerenveen voor het seizoen 2017 - 2018.

  Alvast bedankt voor uw bijdrage  !
  Bekijk onderstaand bericht voor een uitgebreide uitleg !

  Seizoenkaart al verlengd, maar vergeten de club specifieke code van C.V.V.O. in te voeren ? Geen probleem ! Mail de code die achterop uw seizoenkaart staat, uw naam en vak, rij en stoelnummer naar sportief-partnership@cvvo.nl.

   

  Beste (nieuwe) seizoenkaarthouder van sc Heerenveen

  Vanaf 18 april jl. kunnen seizoenkaarthouders van sc Heerenveen hun kaart verlengen en zijn nieuwe seizoenkaarten per 1 mei te koop. En als Sportief Partner van sc Heerenveen kunt u hiermee CVVO enorm helpen. Voor de vereniging is dit een uitgelezen mogelijkheid om geld te verdienen voor onze club specifieke spaarpot.

  Immers, van iedere verlengde én/of aangekochte seizoenkaart, zal er €15,- worden teruggestort in onze club specifieke spaarpot. Hoe gaat de verlenging en de verkoop van een seizoenkaart precies in zijn werk? En op welke manier wordt dit per Sportief Partner geregistreerd?

  Tijdens de periode van het verlengen (zelf via internet), kan iedereen gebruik maken van onderstaande link. Log in via MijnHeerenveen en klik de verlengingsmodule aan. Vervolgens volg je alle stappen binnen het verlengingsproces.

   

  MAAR VERGEET VOORAL NIET OM ONDERAAN HET SCHERM DE

  CLUB SPECIFIEKE CODE – SPORTIEF PARTNER

  (7107198)

  IN TE VULLEN.

   

  Op deze manier kan sc Heerenveen achterhalen welke seizoenkaarthouder via CVVO zijn verlenging heeft laten registeren. Zonder ingevulde code kan het bedrag van €15,- helaas niet teruggestort worden in de spaarpot.

   

  Club specifieke code – Sportief Partner CVVO                 : 7107198

   

  Verleng je seizoenkaart of koop een nieuwe seizoenkaart en steun CVVO met 15 euro per kaart!!

  Let op! Ook niet leden van CVVO kunnen ons steunen door bij verlenging of aankoop van een kaart de club specifieke code te gebruiken. Ken je zo iemand? Zegt het voort!

   

  http://www.sc-heerenveen.nl/voetbal/sportief-partnership/cvvo

   

  Voor vragen kun je deze mailen naar Sportief-Partnership@cvvo.nl

  Bij voorbaat dank