• Trainingskamp CVVO wederom geslaagd!!

  Van 7 - 11 januari is CVVO 1 naar Albir in Spanje geweest voor het jaarlijkse trainingskamp. Naast de eigen financiele bijdrage van een ieder, wordt dit mede mogelijk gemaakt door “de vrienden van CVVO”, een stichting, dat los staat van de club. Super! Het programma is dit jaar gemaakt door Bert van Dijk, tegenwoordig woonachtig in Spanje, Yannick Keetman en Ton Haarman, hoofdtrainer CVVO.

  Zaterdag 6 januari werd tijdens de snertloop alvast gesproken over de weersverwachting, dat er minder goed uit zag dan vorig jaar. De nagenoeg volledige spelers groep kon aan de snert nadat er ruim 6 km gedraafd was.

  Zondag morgen 7 januari vertrok de bus vanaf CVVO naar Schiphol. Cor en Trijnie Koehoorn waren alvast vooruit “gevlogen” op 5 januari met de camper en wachtten de rest op in het hotel.

  Maandag morgen werd na het ontbijt een training van twee uren afgewerkt waarbij het eerste half uur nadruk werd gelegd op het “uitlopen van de snert” van zaterdag.  Na de lunch stond een verrassing op het programma: doordat het deze middag super mooi weer was, besloot Bert om een wandeling te gaan doen langs het strand naar Altea. Hugo dook het water nog even in en kwam erachter dat het nog best fris was. Na het diner waren de quiz masters Yannick en Lammert aan de beurt voor hun jaarlijkse quiz. Super strak georganiseerd en met veel plezier vulden de acht teams alle voetbal gerelateerde vragen in. De winnaars waren: Gerben, Tije, Trijnie, Mark, Merlijn en Tim. Proficiat!

  Dinsdag: de dag van de avond wedstrijd! Na het ontbijt wederom een training van krap twee uren. Standaard situaties en tactiek stond op het programma en afsluitend een partij 11 tegen 11.

  Tussen de middag keken een aantal spelers en staf de wedstrijd beelden terug van de wedstrijden tegen Nijland en IJVV. Na de lunch de wedstrijd bespreking om vervolgens met de bus naar Finestrat af te reizen. Hier keept “onze” keeper van vorig seizoen Merlijn van Dijk, inderdaad de zoon van…… Bert. De wedstrijd begint erg afwachtend. Na kansjes voor Gerben en goed keeperswerk van “tegenstander” Merlijn bleef de 0-0 staan. Door een slalom van Senne en een schot van hem met links kwam CVVO op een 1-0 voorsprong. Vooral de nummer 10 van Finestrat was een plaaggeest voor CVVO. Mede door hem werd de eindstand 3-1 voor Finestrat. Alle 23 geselecteerde spelers maakten hun minuten. Een smetje was het uitvallen van Yannick.

  Aansluitend werd met de tegenstander en publiek gebarbecued. Een groot gedeelte van de groep werd met de bus afgeleverd in Benidorm voor teambuilding in een kroeg. Een prachtige manier om elkaar beter te leren kennen en plezier te maken onder het genot van een drankje.

  Woensdag 10 januari: een fanatieke training in de ochtend onder leiding van Gerben: plezier, winnen (of verliezen) stonden centraal. Wie er met de winst vandoor ging (team Bakhûz of team Haarman) is tot op de dag van vandaag nog niet duidelijk. De VAR is er nog niet uit.

  Na de lunch met z’n allen paddelen in La Nucia. Ook hier komt het fanatisme van spelers, staf, bestuur, sponsoren en supporters weer boven drijven. Prachtig om te zien. Na het diner werd in de avond een plaatselijke kroeg opgezocht om onder het genot van een drankje de dag nog eens door te nemen.

  Donderdag: de laatste dag. Een training wat werd afgesloten met de welbekende koffiemolen. Winnaars werden de jongelingen Lars en Joute Pieter, terwijl Junior en Nick er weer met “de beker” vandoor dachten te gaan. Na het douchen de laatste lunch om vervolgens naar Allicante af te reizen voor de vlucht naar Schiphol. Rond 23.30 uur arriveerden we weer bij CVVO met de conclusie: top dagen met goede trainingen, een redelijke wedstrijd, super leuke groep en vooral elkaar beter leren kennen. Dank aan een ieder voor zijn of haar bijdrage!!