• Blijf op de hoogte via de Voetbal NL app

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij CVVO bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en CVVO afspeelt.

 • Je kan de app installeren via de App store of Google Play.

   

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij CVVO in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij CVVO? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van CVVO ontvangt is het adres waarmee je bij CVVO bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van CVVO.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij CVVO bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met communicatie@cvvo.nl

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

   


  Als je succesvol bent ingelogd, klik je op het menu icoontje linksboven en dan op instellingen.  Vervolgens ga je naar Mijn persoonsgegevens. Scroll helemaal naar beneden totdat je "Op welke wijze ben ik zichtbaar" ziet. Hier kan je vervolgens je privacy instellingen wijzigen. Vergeet niet onderaan op "Opslaan" te drukken.

   

 • Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar

  Eerst een korte uitleg waarom kinderen jonger dan 16 jaar de persoonlijke gegevens niet gewoon zelf meer mogen wijzigen. Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Die stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de app. Ouders/ verzorgers kunnen deze gegevens wel wijzigen.

   

  De drie meest voorkomende gevallen zijn:

  1. Mijn kind heeft geen eigen telefoon. Hoe kan ik de gegevens wijzigen?
  Wij raden je het volgende aan te doen:

  • Neem contact op met de ledenadministratie en geef jouw e-mailadres door. De vereniging zal dit mailadres toevoegen als primair e-mailadres en bij ouder/ verzorger 1.
  • Download de app en maak een account aan door je e-mailadres te registreren.
  • Log vervolgens in en ga naar menu Instellingen -> Mijn kinderen. 

  Je kan nu alles van je kind zien en beheren maar ook gewoon (mocht je zelf nog spelen) je eigen informatie beheren.

  2.  Mijn kind heeft een eigen telefoon, maar ik wil de gegevens beheren. Hoe doe ik dat?
  Wij raden je het volgende aan te doen:

  • Neem contact op met de ledenadministratie en geef jouw e-mailadres door. De vereniging zal dit mailadres toevoegen bij E-mail ouder/ verzorger 1. Het e-mailadres van je kind is het primaire adres.
  • Download de app en maak een account aan door je e-mailadres te registreren.
  • Als ouder log je nu in als toeschouwer en volg je jouw kind via favorieten
  • Ga naar menu Instellingen --> Mijn Kinderen
  • Je kind kan nu zelf alle informatie zien, maar jij kan zijn/ haar gegevens beheren.

  3.  Mijn kind is 16 en beheert (voortaan) zelf zijn gegevens. Moet ik hiervoor iets instellen?
  Als ouder hoef je niets te doen.

  • Het e-mailadres van je kind is bekend bij de club en daarmee kan hij/ zij inloggen in de app. 
  • Als ouder kan je als toeschouwer gebruik maken van de app en je kind volgen via favorieten. 

  Je kind kan nu alles zien en zelf zijn/ haar gegevens beheren.

   

  Zie ook onderstaande instructievideo.