• C.V.V.O. neemt sinds 2012 aan de VriendenLoterij. De VriendenLoterij is een organisatie die diverse goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Uniek aan de VriendenLoterij is dat een deelnemer zelf kiest welk goed doel hij of zij steunt. In ons geval is dit natuurlijk C.V.V.O.

  Een lot van de VriendenLoterij kost per 1 januari 2015 € 13,- per trekking. Deelnemers worden per trekking geïncasseerd. Er zijn 14 trekkingen per jaar. De deelnemers maken kans op een geweldig prijzenpakket.

   

   

  Hoe werkt de VriendenLoterij voor u ?

  C.V.V.O. steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van uw inleg gaat direct naar de clubkas van C.V.V.O. en u maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor uzelf en uw vrienden, auto's, TV's en meer dan een miljoen andere prijzen.

  Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor uzelf en uw vrienden, voor C.V.V.O. dus voor iedereen! Want als u wint, winnen uw vrienden ook. En u bepaalt zelf wie!

  Hoe werkt de VriendenLoterij belactie voor C.V.V.O. ?

  Van elk meespelend lot namens C.V.V.O. gaat de helft rechtstreeks naar C.V.V.O.

  Als u een jaar lang meespeelt namens C.V.V.O., levert dit C.V.V.O. ongeveer € 70,- per lot op.

  Daarnaast maakt C.V.V.O. kans op een bonus van € 250,- als tijdens de VriendenLoterij Belactie minimaal 50 loten namens C.V.V.O. worden verkocht. Bij 100 verkochte loten wordt deze bonus verdubbeld tot € 500,- enzovoorts.

  De VriendenLoterij verloot tijdens deze belactie in de regio Noord ook nog eens € 10.000,- aan bonussen. De organisatie/vereniging die in de regio Noord tijdens deze belactie de meeste loten verkoopt, ontvangt een bonus van € 5.000,- !! De nummers 2 en 3 ontvangen een extra bonus van € 3.000,- en € 2.000,-.

  Maakt u het mogelijk dat C.V.V.O. kans maakt op één van deze bovenstaande prijzen ???