• De administratie voor het vrijwilligersbeleid willen wij gaan voeren in sportlink. Dit is een software pakket waar het overgrote deel van de sportverenigingen gebruik van maken en zo ook CVVO. 

  Het invoeren van de vrijwilligers zal gefaseerd worden uitgevoerd. Daarbij is gekozen om te beginnen met de vrijwilligers die zijn ingedeeld voor de kantine, omdat daar de nood voor vrijwilligers het hoogst is. 

  Hoe gaat het invoeren van vrijwilligers in sportlink in zijn werk?

  In sportlink zijn vrijwilligerstaken aangemaakt. Een aantal daarvan wordt getoond in de app voetbal.nl. Als deze app nog niet is geïnstalleerd op uw mobiele telefoon, dan hierbij het verzoek dat alsnog te doen. 

  De voetbal.nl app

  Met de voetbal.nl app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een voetbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van voetbal houdt! (let op: tussen wel en niet lid wordt wel onderscheid gemaakt in de app!!!. 

  Voor wie is de app bestemd?
  Voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders/verzorgers en andere supporters van het amateurvoetbal.

  Hoe de app te downloaden?
  Download de app via de Apple App store (IOS) of Google Playstore (Android)
  Helaas is de app niet beschikbaar voor een windows phone.

  Hoe kan ik inloggen?
  Na het starten van de app verschijnt een scherm met de keuze "registreren of inloggen.
  Als je voor het eerst de app gaat gebruiken, dan is de eerste keer registratie vereist en vul je je
  e-mailadres (zie opmerking hieronder bij "let op") en wachtwoord (zelf bedenken) in. 
  Je e-mailadres wordt de naam van je account.
  Na registratie ontvang je op je e-mailadres een activatielink. Als je op de activatielink in de e-mail klikt, verschijnt een pagina met een bevestiging dat je account is geactiveerd.
  Had je al een account en ben je je wachtwoord vergeten, kun je door het opgeven van je e-mailadres je wachtwoord laten resetten. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een activatielink. Deze link is twee dagen geldig (hierna zul je opnieuw in de app de 'wachtwoord vergeten' functie moeten gebruiken).

  Let op:
  Als je wilt dat de app jou herkent en jouw persoonlijke programma toont, dan moet je registreren met het e-mailadres dat bij de ledenadministratie van CVVO bekend is. Dat is het e-mailadres waar deze mail naar toe is gestuurd.


  Zoals aangegeven onder het kopje "voor wie is de app bestemd" zijn er verschillende gebruikers van de app. De beschrijving onder het kopje "hoe kan ik inloggen" is voor leden van de CVVO, dus die geregistreerd staan met een email adres in de administratie.

  Hoe aangeven wat de voorkeurstaak is?

  1. Open de voetbal.nl app
  2. Open het menu linksboven
  3. Kies voor vrijwilligerstaken
  4.  Het tabblad "Vrijwilliger" is nu geopend. Daar kiezen voor "Mijn taken".
  5.  Nu worden de taken getoond waar u uit kunt kiezen. Volgens het beleid, zie de link bovenaan in deze bijlage, is uw team ingedeeld voor de kantine. Voor het geval u zich op een andere manier wilt inzetten kunt u ook kiezen voor één van de andere taken. U mag natuurlijk meerdere taken selecteren. 

  Indien u geen keuze maakt gaan wij er van uit dat u er voor kiest om uw vrijwilligerstaken voor het lopende seizoen af te kopen voor € 50,-.

  In het kader van sportieve betrokkenheid heeft afkoop niet de voorkeur van de vereniging. 

  Klik hier voor instructie met plaatjes