• We hebben jouw hulp nodig!

  πŸ“’ We hebben jouw hulp nodig! 🀝⚽️

  Ben jij gepassioneerd over voetbal? Wil je je vaardigheden en enthousiasme inzetten om CVVO te versterken? 🌟 Dan is dit jouw kans om een verschil te maken!

  We zijn op zoek naar vrijwilligers zoals jij, die een waardevolle bijdrage willen leveren aan onze club. Of je nu een fanatieke voetballer, een enthousiaste supporter of gewoon iemand bent die graag betrokken wil zijn bij de lokale gemeenschap, er is een plek voor jou bij ons team! πŸ™Œ

  Als vrijwilliger bij onze voetbalclub kun je vele verschillende taken op je nemen, afhankelijk van jouw interesses en beschikbaarheid. Denk aan:

  πŸ‘‰ Leider/Trainer/coach: Breng je kennis en passie voor voetbal over op de jongere generatie. Help hen hun talenten te ontwikkelen en plezier te hebben op het veld.

  πŸ‘‰ Scheidsrechter: Neem de leiding tijdens wedstrijden en zorg voor eerlijke en sportieve competitie.

  πŸ‘‰ Achter de bar: We zijn op zoek naar vriendelijke en gemotiveerde mensen die willen helpen achter de bar. Je zorgt ervoor dat onze leden en supporters worden voorzien van verfrissende drankjes en heerlijke snacks tijdens de wedstrijden. Een glimlach en gastvrijheid zijn hierbij essentieel!

  πŸ‘‰ Activiteitencommissie: Help bij het plannen en uitvoeren van evenementen en toernooien.

  πŸ‘‰ Communicatie: Help onze club zichtbaar te maken door het beheren van sociale media, het schrijven van nieuwsbrieven en het ontwerpen van promotiemateriaal.

  πŸ‘‰ Accommodatie: Draag bij aan het onderhoud en schoonhouden van ons sportterrein, kleedkamers en andere faciliteiten.

  πŸ‘‰ En nog veel meer!

  Met jouw inzet kunnen we samen er samen voor zorgen dat alle omstandigheden iedere week weer optimaal zijn voor het leveren van sportieve prestaties en een gezellige sfeer! ⚑️

  Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van onze voetbalfamilie? Neem vandaag nog contact met ons op via vrijwilligers@cvvo.nl en laat ons weten hoe jij wilt bijdragen! Samen kunnen we het verschil maken en ons voorbereiden weer een fantastisch voetbalseizoen. πŸ’ͺπŸ†