• Werkzaamheden Rondweg (N359)

    Dit weekend zijn er weer werkzaamheden aan de rondweg (N359). Dit kan zorgen voor langere aanrij- en vertrektijden van en naar CVVO.

    Van vrijdag 19 oktober 20.00 uur tot maandagochtend 22 oktober 6.00 uur asfalteren ze de weg vanaf de nieuwe rotonde ten oosten van het Pasveerviaduct tot en met het kruispunt met de westelijke op- en afrit A6. De gehele weg onder het Pasveerviaduct, het kruispunt bij de Zeedijk en de op- en afrit naast de McDonalds zijn dan afgesloten. Het doorgaande verkeer rijdt via de A6, Woudsend en Balk. Lokaal verkeer kan Lemmer in- en uitrijden via Bant en de Zeedijk of Oosterzee en de Straatweg. Fietsers en voetgangers moeten via Follega en Oosterzee.

    Ook de McDonalds en de carpoolplaats zijn afgesloten tijdens de werkzaamheden. Dat betekent dat u op vrijdag 19 oktober vanaf 20.00 uur het carpoolterrein niet meer op- of af kunt rijden. Bussen rijden via een aangepaste dienstregeling. Voor up-to-date informatie kunt u terecht op de website van Arriva, www.arriva.nl.