• Win €10.000 en steun jarig CVVO én KiKa

  Op 13 juni 2022 viert voetbalvereniging CVVO haar 75 jarige bestaan. Dit is een bijzondere mijlpaal die gevierd gaat worden met een weekend boordevol activiteiten. Een ander groots onderdeel van dit jubileum is een loterij waarvan 20% van de opbrengst naar stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) gaat. Het andere deel komt ten goede aan de club en zal worden besteed aan de verduurzaming van het sportpark.

  Er zijn héél veel mooie prijzen te winnen, denk hierbij o.a. aan een elektrische fiets (€2300,-), een reischeque (€1500,-), een minuut gratis winkelen bij de supermarkt en nog veel meer.

  De hoofdprijs is (minimaal) € 10.000,00 belastingvrij!

  De clubleden zullen ook meehelpen bij deze fantastische actie! De komende weken/maanden kun je leden van CVVO verwachten voor de verkoop van loten.

  Wat kun jij doen om kans te maken op deze prachtige prijzen en om natuurlijk CVVO & KIKA te steunen?

  Scan de QR code of klik op https://cvvoloterij.mylotify.com en je komt terecht op de website waar je heel eenvoudig loten kunt kopen voor € 15,- per lot. De trekking is op 1 juni. Prijzen worden alleen getrokken uit de verkochte loten. Uiteraard geldt, hoe meer loten je koopt, hoe hoger je kans om te winnen!